A szakácskönyv szerzője ahhoz kíván segítséget nyújtani, hogy ez a ráhangolódási idő rövidebb legyen és a háziasszonyok ne csupán melegítésre használják a készüléket. Bevezetésként mikrohullámú alapismereteket közöl a szerző, bemutatja a készülék alkalmazási tudnivalóit (felolvasztás, melegítés, főzés-sütés, grillezés, légkeveréses fokozat stb. ), a készülékekben használható edényeket, A receptekhez általános bevezetőt ad, mely ételféleségek szerint veszi sorra az előkészítés és a főzés műveleteit - a levesek hagyományos receptjeitől kezdve - a cukros-vajas édességekig. A jó tanácsokat követően sorakoznak a leírások a hideg előételektől az édességekig. Halak, szárnyasok, köretek, főzelékek, szendvicsek, pizzák, változatos húsételek receptjei szerepelnek a szakácskönyvben, a mellékelt jó tanácsok társaságában. - Elsősorban magánhasználatra való kötet.
Szép állapotban.
Nézd meg a többi termékem is.
Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2012-01-11 20:48
. Hargitai György: Sütés, főzés mikrohullámmal - Jelenlegi ára: 300 Ft