2011. november 27., vasárnap

Chicco Modo zenélő asztal / játékasztal - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Chicco Modo zenélő asztal
Színes, jópofa, felkelti a kicsik érdeklődését.
Műanyag.
Az egyik részén egy színes zongora van, a zongora hangokon kívül a kis könyv lapozásával is hangot ad, illetve még vannak rajta kis gombok amikkel. Ez külön kiemelhető az egészből.
A másik részén állathangokat adó, készségfejlesztő kis játékok vannak, aranyos mintákkal, gombával, gombával, békával stb. Ez az egész alaplap kiemelhető a kisasztalból és külön is használhatók.
Megfordítva építőkockákat lehetne rakosgatni rá, eredetileg volt hozzá 12 db kocka, de a kockák nincsenek meg, nem képezik az ajánlat részét!
2x2db elem kell hozzá, az egyik részében most is van benne, csak nem tudom meddig bírja még, a másik részében lemerült, már nem tennék bele újat.
Nincs meg a doboza.
Használt, de jó állapotban van.
A sárga tartórész a felső részén körbe karcos de szerintem jó állapotú és technikailag tökéletesen működik, a gyerekek imádják.
Mi első születésnapra vettük, de az akkor 3 éves gyerkőcöm is örömmel játszott vele, sokáig jó játék, szerintem nagyon megéri az árát. Új ára 20ezer forint, vidd el fix áron a feléért vagy licitáljatok rá még olcsóbban! : -)
Ha bármi kérdésed van, kérlek írj, esténként tudok válaszolni!
Köszönöm, hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 09:00
. Chicco Modo zenélő asztal / játékasztal - Jelenlegi ára: 6 000 Ft